Sportfysiotherapie

Elke maandagavond om 18:30 en donderdagmiddag om 17.00 uur  houden wij sportspreekuur . Je kunt dan langskomen voor een blessureadvies. Beide keren ben je welkom in onze praktijk.  Wil je gebruik maken van het sportspreekuur maak dan even een afspraak zodat we de tijd juist kunnen indelen. De fysiotherapeuten zijn via info@t-med.nl of op WhatsApp te bereiken: 06-51210976. Vermeld even je naam en team samen met een beknopte omschrijving van je blessure.

Om zo snel en veilig mogelijk weer op het sportveld aan de slag te kunnen is een goede begeleiding nodig. Sportfysiotherapie wordt met goed resultaat gebruikt bij:

•    Behandeling van sportblessures
•    Advisering ter voorkoming van sportblessures
•    Sportrevalidatietraining

'Klasse, begrepen worden, kordaat handelen, goede adviezen gegeven'
Durk, 50 jaar

Sportrevalidatie

Samen met jou stellen we een sportspecifiek herstelprogramma samen. Want een sporter is pas weer wedstrijdfit als hij de  specifieke kenmerken van zijn sport weer beheerst.

Afspraak maken

Voor een voetballer is het dus niet voldoende dat hij weer rondjes rond het veld kan lopen. Hij moet snel kunnen wenden en keren, versnellen en afremmen, springen en landen. Een bal aannemen, doorgeven en schieten.

Wij maken een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw sport.In onze praktijk is een trainingszaal met professionele apparatuur waar je uitstekend kan trainen.

Advies en vergoeding

Heb je een blessure en wil je een goed advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sportfysiotherapie wordt door de zorgverzekeraar vergoed mits je hiervoor een aanvullende verzekering hebt afgesloten.


Wij sponsoren talentvolle sporters uit de regio

Voorste kruisband letsel

Speedfootladder training

Aquabag training

Fysiotherapie praktijk T-MED bestaat sinds 1992 – AVG privacyreglement