Fysiotherapie nodig in 2021?

Wij hebben voor 2021  contracten afgesloten met de meeste  Zorgverzekeraars.

We hebben geen contract met ONVZ, de VRZ groep( ENO en Zorg en Zekerheid) en de Caresq groep. indien u bij deze zorgverzekeraars verzekerd bent krijgt u van ons de nota voor onze behandelingen via Infomedics. U kunt deze nota, na de betaling,  indienen bij uw zorgverzekeraar. Het verschilt per zorgverzekeraar welk bedrag u vervolgens vergoed krijgt. Over het algemeen is dit tussen de 75 en 100% van het bedrag.

Wij adviseren u om voor 2021 te kijken naar de dekking van uw huidige aanvullende zorgverzekering.

Denkt u volgend jaar fysiotherapeutische zorg nodig te hebben? Dan loont het om u goed te laten informeren over de verschillende zorgpolissen. Voor fysiotherapeutische zorg is, meestal, een aanvullende verzekering nodig. Check dus uw polis.

Van alle mensen die kiezen voor een aanvullende verzekering, doet meer dan 55% dat vanwege fysiotherapie. Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan klachten, blessures, slijtage van gewrichten en chronisch aandoeningen, dat is inmiddels bekend. Fysiotherapie helpt u om fit en vitaal te blijven. En op het moment dat u een blessure hebt adviseert en behandelt uw fysiotherapeut u om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt.

Maar de meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de meeste behandelingen moet u zich aanvullend verzekeren. Maar er is zó veel aanbod, waarop moet je letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis? Het overzicht met alle vergoedingen voor fysiotherapie is eenvoudig en gratis te raadplegen op de website: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie.

Bekijk het advies en tips op www.defysiotherapeut.com. Daar vindt u veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Overstappen kan tot en met 31 december en in een aantal gevallen tot en met 31 januari 2021. Lees hier hoe u kunt overstappen.

Het belangrijkste advies dat wij mensen willen geven; laat u goed informeren en doe ook zelf de polisvergelijking op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd of www.zorgverzekeringwijzer.nl

Fysiotherapie praktijk T-MED bestaat sinds 1992 – AVG privacyreglement