Fysiotherapie nodig in 2024?

Als u verzekerd bent bij Zilveren Kruis, de Friesland Zorgverzekeraar, Interpolis, FBTO, DSW , Stad Holland, SZVK, VGZ , Unive Zorg, IZA, Zorgverzekeraar UMC, Zekur, Zekur natura, IZZ en ONVZ declareren wij rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar.

Indien u bij andere zorgverzekeraars verzekerd bent krijgt u van ons de nota voor onze behandelingen via Infomedics. U kunt deze nota, na de betaling,  indienen bij uw zorgverzekeraar. Het verschilt per zorgverzekeraar welk bedrag u vervolgens vergoed krijgt.

Van alle mensen die kiezen voor een aanvullende verzekering, doet meer dan 55% dat vanwege fysiotherapie. Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan klachten, blessures, slijtage van gewrichten en chronisch aandoeningen, dat is inmiddels bekend. Fysiotherapie helpt u om fit en vitaal te blijven. En op het moment dat u een blessure hebt adviseert en behandelt uw fysiotherapeut u om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt.

De meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de meeste behandelingen moet u zich aanvullend verzekeren. Maar er is zó veel aanbod, waarop moet je letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis? Het overzicht met alle vergoedingen voor fysiotherapie is eenvoudig en gratis te raadplegen op de website: https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie.

Bekijk het advies en tips op www.defysiotherapeut.com. Daar vindt u veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Overstappen kan tot en met 31 december en in een aantal gevallen tot en met 31 januari 2024. Lees hier hoe u kunt overstappen.

Het belangrijkste advies dat wij mensen willen geven; laat u goed informeren en doe ook zelf de polisvergelijking op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd of www.zorgverzekeringwijzer.nl

Fysiotherapie praktijk T-MED bestaat sinds 1992 – AVG privacyreglement