Fysiotherapie nodig in 2019?

Wij hebben voor 2019 weer een contract afgesloten met Zorgverzekeraar De Friesland, DSW, Menzis , de VGZ groep en Zilveren Kruis.

Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij geen contract meer met de zorgverzekeraars die vallen onder VRZ groep, CZ groep en Caresq (ASR, De Amersfoortse, Ditzo, IAK, Aevitae, Caresco, ENO, Salland Zorgverzekeringen, Holland Zorg, ZorgDirect, ONVZ, VvAA, PNO zorg, Zorg en Zekerheid, Just (CZ direct), Nationale Nederlanden, OHRA, Promovendum, National Academic, Besured en Iptiq).

Wat voor consequenties heeft dit voor u:  U krijgt van ons de nota voor onze behandelingen via Infomedics. U kunt deze nota, na de betaling,  indienen bij uw zorgverzekeraar. Het verschilt per zorgverzekeraar welk bedrag u vervolgens vergoed krijgt. Over het algemeen is dit tussen de 75 en 100% van het bedrag.

Wij adviseren u om voor 2019 te kijken naar de dekking van uw huidige aanvullende zorgverzekering.

Denkt u volgend jaar fysiotherapeutische zorg nodig te hebben? Dan loont het om u goed te laten informeren over de verschillende zorgpolissen. Voor fysiotherapeutische zorg is, meestal, een aanvullende verzekering nodig. Check dus uw polis

Van alle mensen die kiezen voor een aanvullende verzekering, doet meer dan 55% dat vanwege fysiotherapie. Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan klachten, blessures, slijtage van gewrichten en chronisch aandoeningen, dat is inmiddels bekend. Fysiotherapie helpt u om fit en vitaal te blijven. En op het moment dat u een blessure hebt adviseert en behandelt uw fysiotherapeut u om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt.

Maar de meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de meeste behandelingen moet u zich aanvullend verzekeren. Maar er is zó veel aanbod, waarop moet je letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis?

zorgverzekering 2018

 

 

 

 

 

Bekijk het advies en tips op www.defysiotherapeut.com. Daar vindt u veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Overstappen kan tot en met 31 december en in een aantal gevallen tot en met 31 januari 2019. Lees hier hoe u kunt overstappen.

Het belangrijkste advies dat wij mensen willen geven; laat u goed informeren en doe ook zelf de polisvergelijking op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd of www.zorgverzekeringwijzer.nl

 

Fysiotherapie praktijk T-MED bestaat sinds 1992 – AVG privacyreglement