Over T-MED Fysiotherapie

T-MED Fysiotherapie, al 30 jaar een begrip in de regio, biedt alle vormen van fysiotherapie en een diversiteit aan trainingsmogelijkheden.

Onze praktijk staat garant voor een hoge kwaliteit van zorg- en serviceverlening op het gebied van beweging en lichaam. Wij hechten veel waarde aan individuele begeleiding.

Gecertificeerde praktijk

Wij zijn officieel HKZ-gecertificeerd door KIWA. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Wij voldoen aan de norm-eisen van het HKZ-certificatie schema Extramurale Fysiotherapiepraktijken voor het toepassingsgebied fysiotherapie, met inbegrip van de verbijzonderingen en medische fitness. Het HKZ certificaat is niet alleen een papiertje, het is een teken dat onze organisatie eisen aan zichzelf oplegt om zoveel mogelijk te garanderen dat onze patiënten/cliënten de best mogelijke zorg en dienstverlening ontvangen. Tevens zijn wij een SKF praktijk.

Onze fysiotherapiepraktijk is aangesloten bij Fys’Optima.

AVG

Zoals u weet is met ingang van 25 mei 2018 de AVG ingegaan. Uiteraard zorgen de medewerkers binnen T-MED Fysiotherapie ervoor dat er zorgvuldig en op verantwoorde wijze met uw medische gegevens wordt omgegaan. Dit deden we al en blijven we ook doen met de nieuwe strengere regelgeving. Wilt u hier meer over weten? Lees dit dan na in ons AVG privacyreglement of vraag uw fysiotherapeut.

Openingstijden

Maandag08:00 – 17:00 uur
Dinsdag08:30 – 20:30 uur
Woensdag08:00 – 17:00 uur
Donderdag08:00 – 20:30 uur
Vrijdag08:00 – 17:00 uur
Fysiotherapie praktijk T-MED bestaat sinds 1992 – AVG privacyreglement